Új hozzászólás Aktív témák

  • tothjozsi96

    addikt

    válasz Orlin #115706 üzenetére

    Azért ez szerintem nagyon ritka. Nagyon kókánynak kell lennie ahhoz hogy elengedje a ragasztó és leszakadjon, szerintem. Nálunk is sz@rul lett megcsinálva, csak a sarkok vannak dübelezve. A te esetedben azt kell végig gondolni hogy mi éri meg jobban. Hogyha csak az egyik oldalon szakadt le a szigetelés, akkor elegendő csak azt az egy oldalt lebontani, a sarkoknál meg falsíkig visszabontva és igaz hogy nem lesz kötésben a sarok, de ha normális fel van ragasztva és dübelezve akkor ennek nem lesz jelentősége.

    A probléma inkább az hogy az egy fal miatt mindjárt 3-at kell újraszínezni, enélkül is megoldható csak szerintem lehetetlen úgy kijavítani a fal sarkát hogy az ne üssön el nagyon durván. De talán az is megoldás hogy nézel valami falburkoló elemet és a sarkot kirakni azzal hogy ne látszódjon ott az utólagos belepiszkálás.

    Azt kell mérlegelni hogy mi a jobb döntés. Ha korlátlan pénzed van akkor szedesd le az egészet. ;] A többi falnál meg kell nyomogatni a táblákat, hogyha nem mozognak akkor azzal elméletileg nincs gond. De ahogy itt is elengedett a ragasztó, máshol is elengedhet, szóval.

    Nálunk a ház egyik fele pogácsásan van ragasztva és hibásan van dübelezve, én is mérlegeltem hogy mi legyen. A másik oldala az már jól van felragasztva és dübelezve, de én nem szedettem le a táblákat. Sokan mondják hogy matrachatás is tönkreteheti a nemesvakolást, nem tudom mi az igazság. Láttam több házat pogácsás ragasztással dübel nélkül és nem látszott az sem hogy matracosodott volna a szigetelőtábla.

Új hozzászólás Aktív témák