Új hozzászólás Aktív témák

  • Atomgeszi

    veterán

    válasz szaszlaci #118645 üzenetére

    Nem fogják kiszántani, mert a szántó is a miénk, azt is én művelem. :D
    Annyit elhagyok majd, hogy kényelmes legyen a gépekkel befordulni, bár ez pont egy derékszögű szegés, nagyon nem terem semmi sem, és befordulni is nehezebb ezen a részekkel mindennel.

    Arra gondoltam még, ha mindenképp drótháló lenne, akkor azért rákötegelőznék sűrűn valami belátásgátló hálót. Talán az is kicsit visszafogná a babérmeggyet meg ezek a növényeket, amiket odaültetnék.

    Mivel rohadt sok ilyen oszlop van, és ennyi nem fog kelleni.

    Úgyis jó, ha 3 méteres oszlopot lefektetem, majd 1 álló oszlop, 1 fektetett 1 álló? A maradékot meg bedobom majd a sávalapba, mert rengeteg köztük a görbe, meg amiből már darabok hiányoznak, kilóg a vas, több helyen repedezettek, töröttek.
    Esetleg, hogy mindegyik elfogyjon beásni a földbe egyet, majd talajszinttel ismét egyet, amolyan lábazatként, és maga az oszlop pedig azon belül lenne? Tehát, hogy lehessen sűrűbben rakni az oszlopokat? Azaz igazság nagyon nem tudok mit kezdeni ezekkel az oszlopokkal ezen kívül. Trapézlemezt se nagyon lehet odafogatni szerintem, mert 25 évet földben feküdtek ezek az oszlopok egymáson. Aztán nem sok köztük az egyenes. :DDD
    Szóval inkább takarni szeretném, de lássa el a funkcióját.

Új hozzászólás Aktív témák