Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok,

    Kaptunk ajándékba 20m2 használt laminált padlót, amit majd le szeretnénk rakni az előszobába és a konyhába. A probléma az, hogy az előszobában a bejárati ajtó alá, illetve a wc ajtó alá sem fér be a lap, ha az ezer éves folyami kavics mintázatú linóleumra (vagy pvc?) rakjuk le.

    A linóleumot erre a cement metlakira vagy mire ragasztották rá, átlátszik az illesztés is, ha úgy vetül a fény. Arra gondoltam, hogy fel kellene szedni a linóleumot, arra mehetne aljzatkiegyenlítő, arra pedig a laminált padló. Szerintetek ez jó megoldás lenne? Kicsit félek a felszedésétól, fogalmam sincs mekkora meló lenne. Legszívesebben csak alátétet tennék a linóleumra és arra raknám le a padlót.

    Felmerült bennem még az is, hogy mi van akkor, ha így sem fér el az ajtó alatt a laminált padló, mármint a linóleum felszedése után. Ilyenkor mi a megoldás, asztalost kell hívni, aki levág valamennyit az ajtók aljáról?

    Úgy érzem, hogy jó nagy öngólt rúgtunk ezzel az ingyen padlóval :D

    [ Szerkesztve ]

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák