Új hozzászólás Aktív témák

  • 4ron

    senior tag

    Sziasztok,

    Tanácsra lenne szükségem. Szeged, Árkád bevásárlóközpont mellett lévő ~43m2 tégla lakásról van szó. Szigetelve nincs az épület, a nyílászárók cserére szorulnak. 1. emeleten található, alulról/felülről és kétoldalról vannak szomszédok, akik "fűtik".

    2 éve az értékbecslő 20M forintra becsülte az ingatlan értékét. A fűtés 3db konvektorral van megoldva. Jelen pillanatban áramból bőven a rezsicsökkentett határ alatt fogyasztotunk havi szinten, gázból pedig a legdurvább hónapban fogyott el 144m3.

    Elgondolkodtunk a barátnőmmel a teljes nyílászáró cserén, de 5 éven belül várhatóan el fogjuk adni a lakást, hogy nagyobba költözzünk. Ilyen időtávon a nyílászárócsere megtérülése nem valósul meg. A kérdésem inkább az lenne, hogy vajon növeli-e annyival az ingatlan értékét a nyílászárócsere, hogy megérje megcsinálni? Tudom, hogy senkinek nincs varázsgömbje, de laikusként úgy gondolom, hogy egy ekkora lakásnál nem túlságosan nagy az árképző hatása.

    ⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!

Új hozzászólás Aktív témák