Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Z_A_P #133754 üzenetére

    Igen, igazad van, hogy érdemes úgy késziülni, hogy a takaró adott esetben 50%-kal túl is érjen.
    De azért kurtára nem mindegy, hogy egy ház a meglévő telken azonos tartalommal 60 mFt+berendezésbe fog kerülni, vagy 90 mFt-ba.
    Mi ezért nem kerestünk jó állapotút, amit felújíthatunk. Sajnos a felújítási költség ugyanúgy megköveteli a tartalékot, de a vételár legalább tervezhető. Összköltségben így 10%-on belül maradt az ingás, pedig a 8-10 mFt-ra saccolt felújítás 13-ban állt meg tavaly. Viszont nem kötöttünk kompromisszumot semmiben.

    A szemközti telken lévő 100-120 m2-es családi házat úgy elbontották, hogy nekem fel sem tűnt, pedig minden reggel arra a bejáróra megyek át az út túloldalára. Komolyan, az tűnt fel, hogy kipakoltak mindent az udvarról és kikerült az ingatlanhirdető táblája. Pár hónapig ott volt, de nem történt semmi. Majd lekerült, egy rozsdás lánc két egymásba kötött lakat a nagykapura. Pár hétre rá az alapig elbontott ház, továbbra is tiszta, üres udvar, érintetlen bejáró és kerítés. És nem emlékszem köztes állapotra, gépek zajára vagy látványára, porra. Egyszerűen csak a volt ház, nincs ház, átmenet nélkül.
    És ez Budapest XIV. kerületében, ahol a hivatalok sok hónapnyi lemaradással küzdenek az adminisztrációval.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák