Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Padloponozott padlót ha egyszer leapalozózták azt lehet/érdemes újra lealapozózni?

    Az történt ugyanis, hogy a festők nem takarták le fóliával a padlókiegyenlítős padlót és sok por, glett meg miegymás ráhullott. A glettdarabokat felkapartam, csiszolópapírral is rámentem itt-ott.
    Mindemellett a szóban fordó padlókiegyenlített helyiség szomszédos egy hidegburkolt helyiséggel, olyan 2.5 méter szélességben és a két helyiség találkozásánál fel kellett csiszolni olyan fél méter hosszon mert túl magas volt ott a padlókiegyenlítő.

    Most a miértekbe ha lehet ne menjünk bele, csak az érdekelne, hogy a padloponozott padló ami itt-ott fel lett csiszolva, azt érdemes-e újra lealapozózni, vagy mást kell-e vele csinálni? Vagy nem kell semmit, mehet rá a párazáró, padlóalátét és laminált padló?
    Nem tudom, hogy az alapozó az milyen mélyen ivődik be a padlókiegyenlítőbe illetve hogy a csiszolás után nem fog-e feljönni por alóla ha laminált padlót teszek rá, természetesen párazáróval és padlóalátéttel.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák