Új hozzászólás Aktív témák

  • Borisz76

    veterán

    válasz Balazs_ #142809 üzenetére

    Szia.

    Bérházi lakásomban ( panel ) is hasonló volt a helyzet.
    Igazából a beszéd nem jött fel / nem jött át hozzánk.
    Ebből gondolom, hogy a mi beszélgetésünk sem igazán hallotta a szomszéd.

    Viszont ha a széket húzták a konyhában vagy valaki ugrált felettünk azok átjöttek....mert maga a panel szerkezet vezeti át a hangot.

    A 2. emeleten laktam és a 4. szinten lakott / lakik ? / egy beteg fiatal nő.....nos amikor Ő fejjel ? , lábbal ? vagy kézzel ? ütötte a szobája falát hajnali 3 órakkor ...nem volt kellemes. Nem lehetett tőle pihenni ! A szüleivel is beszéltünk többször , hogy vigyék el pszihológushoz vagy adják be a debreceni pszichiátriába mert önnmagára is veszélyes volt amit csinált. Egyszer a pincében voltam szem és fültanúja, hogy egy széken ülve előre-hátra billegve majdnem meztelenül ( bugyiban és fehér atlétában kántált valami szöveget , motyogott , közben a kezével hadonászott , néha felkiáltott hangosan....és a takarító nőtől tudom , hogy székletmintát is hagyott ott nemis egyszer.....szóval nem egyszerű eset volt a csaj. Éljen a lakóközösség :)

    Ha annyira aggódnak a cső okozta hangátvitel miatt , akkor egy kis "dobozt" kell neki alkotni a sarokaban. Tehát a felfelé menő csövet gipszkartonnal be kell burkolni. A dobozt pedig ki kell tölteni üveg / kőzet gyapottal. Ez hő és hangszigetelést nyújt a padlótól a plafonig.

    Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html

Új hozzászólás Aktív témák