Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz csemberlen #14580 üzenetére

    pont erre gondoltam én is, hogy ha kicserélik az új nem fog ennyit elbírni. ( vagy nem lesz ennyire lomha. Elvileg mennyi a határ amit kérhetek a szolgáltatótól felár nélkül egyháztartásra, egy fázisra? (kismegszakító A érték) Ez azért is érdekes mert az ingatlanon van egy belső kb 50 m2-es lakás, amit most nem használunk, de ha pl a mama oda beköltözne, mert lebetegszik akkor ott is menne mosogép idönként, hütő, vilagítas stb.
    Azt tudom hogy az ingatlanra a bekötést( a karóról) kb 20 éve újra kötötte a szolgáltató, pont azért mert nagyobb A-es megszakítót és terhelést igényelt az akkori tulajdonos, és azt mondták ehhez ki kell cserélni a karóról a lekötést is nagyobb keresztmetszetre. ez akkor megtörtént. hogy mekkoráról mekkorára, azt nem tudom. de akkor tették fel kb ezt a megszakítót is.
    pont az erőteljesebb felkapcsoláskor inaktív teljesen és vissza lemegy anélkül hogy bármi történne.. Lassú felkapcsoláskor kapja el csak.
    a 28 mint fokozatszám az mit jelent?
    hogy elbir 28 A is átmenetileg rövidebb ideig?
    több áramkörnek sajat kisebb biztósítója van (pl az előbb írt lakasrésznek is órától induló teljesen külön áramköre van sajat megszakítóval) ami kiesebb, de ugye az összes twerhelés mind átmegy ezen..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák