Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz Integra #14773 üzenetére

    biztos így a szabályos..meg biztatni sem akarok senkit arra hogy a lelkiismerete megnyugtatásaképp ne fizessen ki egy valag pénzt..
    de.. keresel egy jó gázszerelőt, és azt a fél colos csövet odaiszi Neked a konyhába ahova akarod. utána ellenörzi stb lefested és kész. A gázfogyasztásod ettől nem fog tetemesen megugrani, a szolgáltató meg a leolvasó se vágja fejből hogy akkor most mi is van Nálad..Fel sem jelent a szomszéd, hisz az utcáról senki nem látja mi van bent a konyhában..
    és ugyanaz a szerelő ugyanúgy hegeszti meg akkor is ha bejelented rajzoltatsz fizetsz stb...meg akkor is ha nem. Persze ne kókler dolgozzon ilyen munkán hanem jó szakember. még ha picit drágább is.
    én bizony így helyeztettem át..és emiatt azért nem idegeskedem, nyugodtan alszom már kb tíz éve .. és semmi gond nincs vele. tudtam ki dolgozik jol és alaposan, megbeszéltem előre vele hogy ez van így ide kellene stb..elvállalja e..
    Persze nem azt mondom én hogy valaki fűalatt szereltessen meg egy egész házat.. de amikor már minden megvan meg működik csak egy tüzhelyet kéne bekötni arrébb 5 méterrel.. Nem a rajztol meg az engedélytől, meg attól hogy kifizettünk több tízezer forintot, fog jó lenni. hanem hogy ki csinálja meg, és hogy..

Új hozzászólás Aktív témák