Új hozzászólás Aktív témák

  • nyunyu

    félisten

    válasz ngabor2 #1642 üzenetére

    Eredetileg a kulonbozo trapezlemezeket konnyuszerkezetes ipari csarnokok gyors felhuzasara talaltak ki, csaladi hazra nem igazan esztetikus a mintazatuk.
    Erre jottek ki a gyartok mindenfele kisebb mintazatu, meg ivelt profilu cserepes lemezekkel, amiket elvileg lakoepuletekhez ajanlanak.

    Mindenesetre a nem tul olcso aruk miatt annyira nem terjedtek el, igy nem biztos, hogy a sarki tetofedo prospektuson kivul latott-e mar olyat kozelebbrol.

    Egyik teherautosoforunk szerzett valahonnan bontott Lindabot a garazsara, es hazilag felrakta.
    Faterom persze csovalta a fejet, hogy ez igy nem lesz hosszu eletu, soforunk meg eroskodott, hogy oda jo lesz az is, ott nem zavarja, hogy kopog az eso.
    Alig 2-3 honap mulva egy komolyabb szelvihar egyben elvitte a lemezt, ugyhogy nem uszta meg a garazs cserepezeset.

    Mondjuk ahogy elnezem, a cserepeslemezeik mar nem egyben 5-6-7-akarhany meter hosszuak, mint a trapezlemezeik, hanem kisebb darabokbol vannak.
    Ez nem tudom, hogy elony-e, vagy hatrany, hiszen tobb helyen tud alakapni a szel, nem csak az eresznel, viszont nem egyben fog a fejedre esni tobb negyzetmeter lemez, ha netan megbontja.
    Mindenesetre a tul alacsony onsulya miatt en nem sporolnek a csavarokkal, nehogy ugy jarj, mint a soforunk.

    Cserepet ugye helyentartja a ralogo kovetkezo sor cserep sulya, csak az elek/szegelyek/eresz menten kell odaszogelni oket, hogy ne tudja megkezdeni a szel.

    Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Új hozzászólás Aktív témák