Új hozzászólás Aktív témák

  • wrox

    senior tag

    válasz csemberlen #21027 üzenetére

    Nem kellett vezetékrendszert bővíteni, tökéletes volt az eddigi kialakítás. Lanra tvre nem volt szükség, mert tv volt eddig is, Lan meg köszönöm nem kell. Az asztali gépet nem vándoroltatom a házban, notebookot meg ha használok, akkor bekapcsolom a wifit.
    De azt áruld már el, hogy miért nem jó az 500 Ft.os szerelvény? Nem műanyag belsejű, hanem fém, egymás mellé tettem egy 2x annyiba kerülő Legrandal, semmi különbség nem volt a minőségben. Több éve fent vannak, feladatukat tökéletes ellátják, egyik sem égett szét, és nem is fog, a kapcsolók is köszönik szépen, megvannak. Fí relé van fent, 5000 Ft volt. Ha most jössz azzal, hogy ez nem jó, akkor tökön bököm magam. :) Miért nem jó az a doboz a kismegszakítóknak, ami 3000 ft? Ez nem ipari létesítmény, hanem egy magánház.
    Visszatérve a pesti munkákhoz. Egyik kolléganőmnek cserélték a vezetéket, igaz ott véstek is (de hogy? a csövek köszönőviszonyban sincsenek a függőlegessel, vízszintessel, mennyezeti lámpához simán begipszelték az MBCU vezetéket, cső nélkül, fekete vezeték elfogyott, sebaj jó lesz a kék is helyette. Aljazatokat, ferdén vésték be, nem lehetett normálisan a helyükre tenni őket, a lakás kb 30 nm, ez került 250 ezerbe., jah persze plusz Áfa, szerelvények nélkül. És ezek hivatalos Elműs regisztrált szerelők voltak. Én elhiszem, hogy melós bevésni a csöveket a falba. Nem azt mondom, hogy ingyen csinálják.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák