Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz zoltan6 #45046 üzenetére

    figyelj, nem ismerem a piacot, de a "pesti" helyzetet igen... simán lehet olyan specifikáció, nem feltétlenül rongyrázásból, hanem pl. betörésvédelem miatt, vagy mert a műemlékvédelem előírja négyzetcentire pontosan mit lehet kitenni a homlokzatra és mit nem, amit nem vagy csak nagyon kevesen tudnak kielégíteni. itt a belvárosban nagyon sok helyen nincs olyan, hogy berakom 'zakciós 'zablakot szjóvan, szigorúan fakeret, árnyalatra pontos színnel, egységes, szabott külalakkal. alapból hármas a szorzó. ha nem ötös.

    ilyenkor viszont a ceruza sajnos tud vastagon fogni akár azért, mert "kell bele anyag" akár azért, mert nincs versenytárs.

    mellesleg visszaköszön itt sajnos a lokáció is, sokszor jönnek azzal, hogy pesten milyen könnyű mert milyenek a lehetőségek meg a fizetések... lehet ide jönni, fizetni a horror lakhatást, szívni a szmogot, viselni a tömeget, a közlekedést, szívni azzal, hogy semmire nincs megbízható szakember, főleg nem megfizethető, alapanyag 'órás távolságra szigorúan 9-től 5-ig. persze emellett tényleg jobb a munkalehetőség, több minden elérhető, valamennyire az egészségügyi kapacitás is koncentrált, de azért vidéken sok minden lényegesen simábban megy. ott nőttem fel, tudom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák