Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Lipton #63167 üzenetére

    Köszi.
    Van egy építész cimborám, beszélek vele, megkérem h skiceljen valamit, ami megy majd a végállapot stíluláshoz fából, mert alapvetően az egyszerű, "modern" irányban tervezem a teljeskörű felújítást. Már amit egy Kádár-kockából ki lehet hozni. :)
    A rajzon látható épületrészek már eleve adottak, a hozzácsatolt melléképületrész 60m2-es dupla garázzsal, plusz 2x 24 m2-es kazánházzal, alsó szobával bőven kiegészíti az emelt ház nettó 90 m2-es lakrészét (2 teljes értékű szoba, fürdő sarokkáddal, tusolóval, wc-vel, plusz egy külön wc kézmosó, nagy folyosrész / előtér beépített szekrényekkel, félig leválaszott konyha, illetve egy most készülő egybenyitott étkező nappali kombó a maga kb. 28 m2-ével, így további bővítésben, hozzáépítésben nem is gondolkodtam.)

    A rajzon látszik, berajzoltam egy csatornafedőt. Pont azon a részen van egy betonkarikákkal kirakott ásott kút amiről öntözök. Le van fedve süllyesztett betonlappal és csak az ajtó van felemelve, körbefüvesítve, illetve a járdarész határolja, szóval az ott határt szab minden nagyobb léptékű tervnek, nem tudom amitt kintebb tolni a teraszt. Azt kikerülve meg hülyén néz ki és az egyszerű, szögeletes irányelvet is elvinné.

    eszmilan

    Nagyon köszi, mentem az infokat.
    A lényeg, h az előkészületek jó részét magam is meg tudom akkor csinálni. Az alapásást eleve bevállaltam volna, de így akkor a lábazat szigetelését is megoldom. Jelenleg 5cm hunagrocell van a házon körbe, ezt idén még fel fogom bővíteni 10-re, így tudok rakni bőven a lábazatra is szigetelést.
    A terasz alap diletálás lehet akár egy-egy 2cm-es hunagrocell lap is a két csatlakozási pontnál, igaz?

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák