Új hozzászólás Aktív témák

  • Orlin

    addikt

    Sziasztok!

    Picit off lesz,de le kell írnom...Az Indexen a tetős topikban már írtam,de mivel itt sokszor segítettek már nekem talán most is tudtok.
    Ma kezdtük volna a tetőfelújítást.Házunk mögött még van 50-60 cm ami a miénk.
    Múlthéten lebeszéltük a hátsó szomszéddal,hogy ez lesz és számítson rá.Ma reggel megérkezett az ács brigád és kezdték a kipakolást ,hátul az állást tették le éppen amikor rájuk tört a szomszéd,hogy 20 cm-et átlóg az állás az ő portájára és azonnal fejezzék be.Mire oda értem már fenyegette őket,majd utána engemet is testileg akart bántalmazni szinte.
    Az ácsok vezetője akkor ért oda és egyből mondta ő ezt így nem csinálja.Fogták magukat és összepakoltak 10 perc alatt mindent és elmentek.Mondta ő nem kockáztatja saját és munkásai testi épségét.
    Most itt áll az anyag és egyszerűen nem is tudom hol találok embert aki így feltenné.Cserepeslemez az anyag.Itt van a faanyag is minden.
    Mire kiért a jegyző és a szomszéd is csillapodott már és engedte volna a munkát ,ha van leterítve fólia a tetősök már úton voltak haza.Hívtam őket,de azt mondták soha ne keressem őket többet...
    Ez van itt.

    LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11

Új hozzászólás Aktív témák