Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Albiban lakom, regi tarsashaz, szigetelt, kozponti futessel. Miota beszigeteltek a hazat, telente szinte egyaltalan nem is futottem, csak nagyon kiveteles eseteben, mert a korulottem lakok annyira atmelegittek a falakat, hogy szinte mindig volt bent 22-23 fok.
    Plusz azert se, mert a kozponti futes iszonyat lassan melegitett be es ahhoz kepest sokba is kerult, valszeg a radiatorokat mar reg ki kellett volna cserelni, de vannak fontosabb dolgok amiket fel kellene ujitani(ajto, ablak) meg mivel jo ido volt, igy eddig nem foglalkoztam vele.
    Iden viszont felujitottak a szellozo rendszert, ami most mar eleg durvan fujja a levegot es emiatt az egesz lakas hidegebb, huzatosabb lett es nagyon nehezen maszik fel a homerseklet 21 fok kornyekere.

    Ezert arra gondoltam, hogy szerzek magamnak valami alternativ futesi lehetoseget.
    Olyan kellene ami viszonylag gyorsan, 2-3 fokkal fel tud futeni egy 20nm-es szobat, 2,5m-es belmagassaggal es nem igenyel semmilyen beszerelest.
    Az elektromos konvektorokat neztem, soknak van hordozhato verzioja, arba nem olcsoak, de meg elfogadhatoak es ennyire talan hatekonyak lennenek.
    Olvasgattam, hogy az elektromos halozatra figyelni kell ezeknel, hogy ki tudja szolgalni, ahogy nezegettem, olyan 1500-2000W kornyekiek amik nekem mar jok lennenek.
    Van egy 2100W-os fozolapom, azt birja a halozat gond nelkul, szoval akkor a konvektort is birnia kellene, ha a ketto nem megy egyszerre az nem gond.

    Ti mit ajanlanatok ebbe a szituba? Jo az elektromos konvektor? Ha igen, melyik a megbizhato marka/tipus? Vagy mi johet szoba helyette?

Új hozzászólás Aktív témák