Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    kis szaniter vásárlás update, tanulságos..
    szóval megkaptam a magyar cégektől az árajánlatot a felszerelésre, mosdók, csaptelepek, wc, bidé, zuhanyzó, kutyafüle etc etc etc.
    összehasonlítottam a német áraimmal, majd írtam egy levelet, hogy köszönöm, de elállok a vásárlástól, mert külföldön 30%-kal jobb áron megkapok mindent átlagban, de végösszegben mindenképpen. másnap az üzletvezető hívott fel csukló hangon, de hogy hát milyen árak azok, és hogy és honnan, mert már az ő áruk amit kaptam, az is áfa mentes, akciós ár etc...
    elmeséltem neki hogy internet, keresek, kimegyek egy t5-tel, behozom és ennyit spórolok, ráadásul euroban tudok fizetni. mondja, hogy ha mondanék egy árat, megmutatnám legalább a listám, akkor örülne, mert szívesen újratárgyalná az ajánlatot ha lehet. és engedelmemmel felhasználná egyes magyar képviseletek felé, mert nem tud eladni és ők meg elvárják a számokat.. mondom, hogy én megmondom személyesen is a nagyfőnöknek, hogy az áraikat kenhetik a hajukra, eu-ban vagyunk, ennyi, nincsen nagy titok ebben. az már önmagában vicc, hogy eu-n belül kizárólagos forgalmazó meg importőr, muhaha.. na de mindegy, ez nem a mi gondunk.
    szóval elküldtem az áraim és a bővített listám, és várom, hogy fog reagálni az áraimra. még a netto árai alá is bementem a német bruttó áraimmal, nagyon kemény.. és még ha cégre veszem, akkor netto-ban tudom megvenni kint a cuccokat ugye..
    szívesen fizetek én magyar cégnek, de legyenek az áraik versenyképesek.. mert ami mo-n van, az nem versenyképes. sajnos.

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák