Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz sb #33475 üzenetére

    Ha tologatás lenne, akkor nem hátráltak volna meg. Azért az nem kis veszteség lesz nekik, ha benyelik. Azt pedig erősen kétlem, hogy 10-ből 10 átlagember tudja mi az f35 és hogy a fenti Lego szettet megnézve erre is asszociálna.

    És Mint már írtam az egész nézőpont kérdése. Az egyik csoport azon az elven van, amit ti is irtok, hogy ha van ilyen, meg olyan fegyver akkor miért ne lehetne ez is. Ezzel szerintem az a gond, hogy ha most nem húzzák meg erősebben a határt (ami valamilyen szinten a dolgok konkretizálása, nevesitése), akkor a későbbiekben, ha valamelyik cég eleget tejel még tank is lehet, meg apache helikopter. Mert ugye pénz a hajtja őket. Ezért is írtam, hogy már az elejétől kezdve elbaltázott lépés volt, amiért névvel álltak bele a dologba és nem egy random

    Aztán ott a másik csoport, az elnézőbb, ha úgy vesszük. A régi korok fegyvereit csak elképzelni lehet hogy hogyan használták és mit okoztak. A rohamosztagosok fegyverei meg úgy se lőttek le senkit a filmekben. :D Na de viccet félretéve abból is csak annyit láttunk, hogy van egy fiktív világ, amiben egy a valóságban nem létező fegyver színes csóvát lő ki és a többi a képzeletre van bízva.

    Illetve azért különbség van egy apró kis fegyver vagy egy kimondottan ennek szentelt készlet között is. Persze azt is lehet mondani, hogy nem mert fegyver fegyver és itt vissza is kanyarodnék az első ponthoz, hogy hol húzzák meg a határt. Szerintem egy egyszínű, öntőformából kiszedett műanyag darabka még mindig okésabb és más, mint egy beazonosítható repülő.

Új hozzászólás Aktív témák