Új hozzászólás Aktív témák

  • #75376384

    törölt tag

    válasz ayo #41298 üzenetére

    Én szerintem teljesen normálisan írtam le a témával kapcsolatos hozzászólásaim egészen addig, míg ez az ujjalmutogatos ki milyen fan vonal be nem jött. :) ami meg szerintem továbbra is vicces, mert nem kell adott témában elvakult rajongónak lenni, hogy valaki írhasson róla véleményt. Max a vélemény ha olyan lesz amilyen, azzal magát fogja minősíteni.

    “ettől eltekintve továbbra se gondolom jó érvnek ezt: "fostenger lenne, nem lettek volna ilyen népszerűek ugyebár." lásd youtube trending és egyéb népszerű, de alacsony minőségű anyagok.”
    ugye tudod, hogy ezen logika mentén haladva a Star Wars is bepakolható ebbe a kategóriába? Pár milla rajongó, halom pénzt termel stbstb És az egészet igazából csak a saját személyes preferenciád különbözteti meg a szemedben mondjuk egy marveltől. Vagyis mondhatnám úgy is: mindkettő sok pénzt hoz, sok rajongója van de neked sw bejön marvel nem, ezért nálad előbbi különb az utóbbitól. De más példával élve, én pl aggyal nem fogom ennek a billie elish lánynak a sikerét, mégis halomra nyer mindent és ettől mèg nem fogom leszarozni. :)

    ja és kint vannak a city és friends kalendar képek. Örülök hogy idén se kell cityt venni. Elég lesz a marvel sw páros. Meg talán Harry [link]

Új hozzászólás Aktív témák