Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Dilikutya #65507 üzenetére

    A "simán elférne" ennél a modellnél azért nem annyira triviális, tekintve a csökkentett méretet a másik kettőhőz képest :)
    Creator Expert / Icons járműveknél a kormány ugyan sokszor funkcionális, de általában nincsen HOG (Hand of God) kormányzás kivezetve. Üdítő kivétel az ECTO-1 ahol még használható is a kivezetés, illetve a VW T2 ahol a pótkerék is kormányoz, ez inkább extra mint játszható funkció.
    Technic szetteknél általában vagy a kormány funkcionális vagy HOG kormányzás van, A Porsche RSR és a Ferrari 488 esetében az előbbi, a Rally Car, Ford F150, Batmobile stb esetében az utóbbi. Általában el lehet mondani hogy a polcdísznek szánt készletek esetén van a kormány bekötve hiszen az max építési szempontból érdekes, játszhatóságot nem ad úgy mint a másik megoldás.
    Technicnél talán az egyetlen szett az utóbbi években ahol mindkettő megoldás jelent volt az a Defefender. Cserébe a sok áttétel miatt kifejezetten nehéz is kormányozni, valószínűleg ezért sem alkalmazzák gyakran a kettős megoldást.

    [ Szerkesztve ]

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák