Új hozzászólás Aktív témák

  • DamianB

    őstag

    válasz zazenke #2430 üzenetére

    Mikor be kapcsoltam akkor pirosban volt és nagyon hangosan rá kapcsolt most már vissza kapcsolt de így is hangos de még mindig kell neki idő hogy rendbe rakja a szobát . Hozzá teszem engem ez a hang már nem zavar láthatod milyen laptopom van az a 60 dba is el érheti . Viszont a leggyengébb fokozatot nem lehet halllani . A közép fokozat megint hallható de ehhez még kell idő kitapasztalni.
    Engem ez az egész ozon dolog nem érdekelt amit itt nagyon kitárgyaltatok . Japánok főleg nem a sharp nem fog olyat kiadni ami egészség károsító lehet . Ez a véleményem .
    Vissza térve a szagra ha bele hajolok a kiömlő nyilásba akkor érzem ha eljövök töle már egy harminc centit semmit nem érzek itt ülök három méterre tőle és nem érzem egyáltalán.

    Iceklimás aki kihozta kiderült hogy ő is hozza be az országba ezeket a gépeket mesélte hogy neki van Daikin is és ez is mindketőtt dicsérte de a sharpot jobban szereti és a ion dologról mesélte hogy mikor a gyermeke be ment a szobába a gépnek az érzékelöje elkezdett villogni és két napra rá el is kedzett köhögni és megbetegni rá a gyermeke. Ezzel a sztorival csak azt akarta elmondani hogy valamit mégis csak érzékelt a gép .
    Plasmacuster nálam mindig be lesz kapcsolva nem hinném hogy bajom lesz töle de ha jól emlékszem Dani mondta ez egy kicsit hit kérdése is én nem ezért vettem de ha már van használom és ruhákra is fogom nyomni mert van ilyen lehetőség is benne .

    Zazenke ahogy mondtad is még kell pár nap hét mire jobban ki tapasztalom és utána tudok pontosítani vagy akár revidiálni is az elmondotakat .

    De így elsőre azt tudom mondani hogy drága volt ha valaki nem akar ennyit költeni vegye az A t az kicsit halkabb is mondta a kiszállító is , de nem bántam meg . :K :))

    "Arms wide open, I stand alone I'm no hero and I'm not made of stone Right or wrong, I can hardly tell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side of hell I'm on the wrong side of heaven And the righteous side, the righteous side of hell"

Új hozzászólás Aktív témák