Új hozzászólás Aktív témák

  • Nunder

    őstag

    Üdv,
    Adott egy régebbi LG 42LB650V TV, amit most cserélnék egy OLED-re. Viszont ritkán használnánk még, megtartanánk hálószobai TV-nek.

    Viszont annyi a gond vele, hogy kb. két hónapja elkezdett dobálni egy nagyon idegesítő üzenetet: "Az alkalmazás most újra indul, hogy memóriát szabadítson fel az eszközön."

    Azóta volt egy gyári beállítás és Netflix-en kívül mindent töröltem róla. Sajnost nem sokat ért, pár napja megint elkezdte ezt csinálni. Egyértelműen a Netflix viszi el a RAM-ot, mert ha az fut, akkor sokkal többször fordul elő az újraindulás, viszont a sima TV műsor nézése közben is előjön. De ha nincs Netflix indítva, akkor is produkálja az újraindulást.

    Annyi csavar van a történetben, hogy anno pont itt olvastam egy módszert amivel lehetett a hivatalos gyári szoftvernél újabbat feltenni az LG tárhelyéről, ami frissített WebOS 2.5-re stb. Jelenleg a verzió 5.10.01 vagy valami hasonló, konkrétan nem tudom megnézni, mert mire eljutok idáig a menüben, újraindítja.

    Lehet ezzel valamit kezdeni? USB-n feltenni valami kisebb verziójú szoftvert és azzal megpróbálni? Viszont a honlapon 5.05.70 a legfrissebb és félek hogy ha manuálisan frissítem USB-ről, akkor nem érzékeli majd mint új verziót mert ugyebár kisebb a számozása.

    [ Szerkesztve ]

    “It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu

Új hozzászólás Aktív témák