Új hozzászólás Aktív témák

  • csuzso72

    tag

    válasz F_Peter #16384 üzenetére

    Sok sikert hozzá. Szerintem a TP Linkek nagyon jók, főleg az árukhoz. Igaz Én vezetéken fogom használni, ha megoldják a hangsávváltási problémát. Addig a WDTV Live lóg a vezetéken.

    Na, most egy másik 17 gigás fullhd is akadozik (vagyis "Betőltés" forog) :(

    Más:
    1., beruháztam földi digitális vételére antennákkal, átkapcsolóval, de lehet, ha fizetős mellett döntök, mégis a műhold marad (pl olcsótv). Viszont akkor a földi digitális és analóg kábel adókat nem tudom egyszerre lekerestetni és használni a műholdas csatornákkal? Így is van egy bontatlan passzív antennám, mert az aktív jobban bejön, hogy jóval kisebb és a jelszint/minőség 100/100 %

    2., én a Pcdreamtól vettem. Most jó lenne ez az Xbox, de nem kellene annyira - főleg, hogy WII.m is van a gyerekeknek - , hogy fizetnék érte (pedig ez az akció számomra azt jelenti). Garanciára előzör én is szürke EU-s garanciapapírt kaptam, de amikor jeleztem, hogy jobb lenne a magyar gari, azonnal küldték. Amúgy a két év cseregaranciát vettem hozzá, bízom a boltban, hogy két évig meglessz. Tapasztalatom szerint nagyon korrektek, a bolt alkalmazottja szombaton hozta a készüléket, be is üzemelte a helyszinen. Nekem ez azért nagyon fontos volt, mivel pl van egy LG IPS-es monitorom, amit én hoztam haza és azonnal vittem is vissza, mivel pixelhibás volt. Ki lett cserélve egy jóra, de postázás volt, ezért idő, macera, .... stb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák