Új hozzászólás Aktív témák

  • Nofear19

    tag

    válasz HIJ #16412 üzenetére

    Akkor még jobb, ebben sajnos nincs tapasztalatom.

    A lényeg a lényeg ha LG garanciád van teljesen mindegy hogy megszűnik egy bolt vagy sem.

    Pár tapasztalatot még megosztanék de nem a garanciával kapcsolatban :-)
    Nehezen de rászántam magam hogy frissítsem a tévé által felkínált új FW-t. Sok problémát hallottam a frissítésekkel kapcsolatban ezért féltem belevágni.
    Szóval frissítettem az LG 42lm 640-es tévémet és szerencsére minden a legnagyobb rendben ment.
    Ami jobb lett az a youtube már teljes képernyőn is nézhető de számomra ami fontos az az hogy eddig a szolgáltató által leadott műsorok leírása nem volt elérhető. Hiába kattintottam az info részre, szürke volt a leírás része. Most minden csatorna infó részében olvasható az aktuális adás tartalma, mettől meddig tart a műsor stb.

    Elérhetővé vált a prémium tartalom mint pl. a HBO GO de ez már lényegtelen mert ez már fizetős. Egyszóval regisztrálsz majd befizetsz egy bizonyos összeget (gondolom én) és kb 500 és 1000 ft között kérhetsz le filmeket a videótárukból. Nem próbáltam ezért a pontos folyamatát nem ismerem de a HBO mellett van a FILM BOX LIVE ami szintén egy videótár és írja is hogy 990 ft egy film,persze az ár változó annak függvényében hogy mikori és mennyire nézett.

    A magic remote távirányítóról annyit hogy az elején mikor érdeklődtem itt a fórumon hogy mennyibe kerül mit tud stb. valaki írta hogy dobozost vegyek amit nem értettem hogy miért írja. A dobozosban van egy jeladó mellékelve a magic távirányítóhoz ami szükséges hogy működjön. Ezt a jeladót/vevőt kell bedugni a tévé usb részébe.
    Hogy megéri-e kiadni kb.10.000 ft-ot? Megéri .Nagyon is. Kb úgy kell elképzelni azt ha nincs, mint amikor a pc-ből kihúzod az egeret és próbálj mindent billentyűről működtetni. Én belepusztulnék az biztos :-)
    Én 99%-ban a magic távirányítót használom és nem bántam meg hogy megvettem hozzá.

    [ Szerkesztve ]

    LG 42 LM 640S

Új hozzászólás Aktív témák