Új hozzászólás Aktív témák

  • ferob

    őstag

    válasz blakey #22022 üzenetére

    Az iSedora, ahol a demo 60 percig működik (még csak nem is a lejátszás indításától kezdve, hanem a program indításától számítva) és ha ez miatt megvásárolnánk, akkor csak 1 tévéhez egy starter licenc, amihez csak 1 évig jár frissítés, az kerül legalább 6 ezer forintba. Sőt, aki 2 tévéhez akarná már annak most akciósan 17 ezer forintba kerül a 23 ezer helyett. :D
    Arról nem beszélve, hogy a nyelvek és feliratok miatt egy filmet többször listáz. Mondjuk 5 sorozat résznél két hangsávval és 2 felirattal képes kismillió mappát és fájlt listázni az összes lehetséges hangsáv/felirat kombinációval (és akkor itt már meg se említem az olyan Blu-ray tartalmakat ahol simán van 6 hangsáv és legalább ugyanennyi felirat), valamint a tartalmak rendes címét se képes megjeleníteni és a nyers fájlneveket adja vissza, plusz lehetetlen vele pl. a sorozatokat mappába rendeztetni és még csak az online forrásokat sem támogatja semmilyen szinten. Kész káosz az egész, de akinek ez jó, az használja egészséggel.

    Én inkább használom a Serviio-t korlátlanul, akárhány tévével vagy más eszközzel, ahol egy filmet egyszer listáz, normális borító/bélyegképpel, akár rendes magyar címmel, függetlenül a fájl nevétől, egy sorozatot egy mappába rendezve, évadok szerint és még a feliratokkal is megbirkózik. De képes még korlátozott megosztásra is, ha valamit csak magunknak osztanánk meg és egyéb eszköznek nem, sőt a metaadatok forrásának/módjának beállítására is, valamint a listázást képes megvalósítani rengeteg beállítás alapján, arról nem beszélve, hogy képes a médiagyűjteményt automatikusan frissíteni, akár megadott időközönként is.
    De támogatja az online forrásokat és kiegészítőket, amivel pl. külföldi csatornák streamjeit lehet nézni, legyen az akár sport vagy sorozatokat sugárzó csatorna és az ottani fórumról kismillió ilyen lehetőség elérhető.

Új hozzászólás Aktív témák