Új hozzászólás Aktív témák

  • MR!!

    aktív tag

    válasz vigyori78 #43540 üzenetére

    Kezdetben nem fog látványosan javulni a lejátszó, arra azért vigyáznak, hogy a proci kb 75% -on üzemeljen. Majd ha letelik a garanciaidő pl a 2014-es tvkre (~2016) kezdenek olyan fw-ket dobálni ami 100%-on hajtja majd a procikat , mert akkor már nekik mindegy lesz , hogy elfüstöl e :DDD

    (#43541) direwolf : most erre mit mondjak ?? sajnos ez mindennel így van és szerintem ha te lennél egy TV gyár tulaja , te is így tennél ;)

    *az ismerős a GOLF III-án (97) most cseréli le a GYÁRI kipufogót, erre mondta a szerelő: régen látott ilyet ami 17 évig bírta, a mostani 4-5 éves autókon szokta lecserélni...

    (#43542) Edenyke

    Ez a TV (Samsung PDP 2006) pl most kezd behalni (néha kikapcsol magától ),

    vagy egy másik LG (2006) nem mindig látja a bementeket (HDMI, Scart, RF) ,

    és ez LG (2009) néha csatornát lép (kb 1 hónapban 1 -2 szer)

    Ezek kb 6 évet vígan elmentek komolyabb hiba nélkül. Viszont a mostani TV-k nem tudom meddig fognak normálisan működni. Sajnos már az elektronika letilt ha valami hibát észlel (pl 1 pixelhiba, zajos kép stb) a legkisebb s*arra is letilt és nem indul be. Vagy beindul és kikapcsol a "védelem" miatt.

    Viszont aki tv-t vásárol az ne legyen ideges ha nem villámgyors a böngészője, gyengébb a wifi hatósugara, és nem visz midnen filmet pöccre akadás nélkül. Elvégre ezek Televíziók még mindig !!! A többi csak extraszolgáltatás - kényelmi funkció - kiegészítésként van beleintegrálva. De lassan inkább hasonlít egy kis számítógéphez a belseje , mintsem egy tv-hez.

    TÉVÉT VETTÉL, AKKOR TÉVÉNEK HASZNÁLD ! Minden másra ott a telefon, notebook stb :))

    miszter

Új hozzászólás Aktív témák