Új hozzászólás Aktív témák

  • #94529552

    törölt tag

    válasz Zsmester89 #44025 üzenetére

    Nem veszed észre hogy csak provokálnak? ozzy711 fórumtársról tudjuk hogy plazmás, és mióta mellényúlt azóta itt offol és szidja a tévéket. Hogy mi a célja nem tudom. Pedig a plazma topicban tárt karokkal várják.

    brendonka23 Az alap, hogy aki tudja az élőben is nézze meg a tévéket, de akkor jönnek a tanácsok, hogy neontengerben nem érdemes, meg ott üzleti módban mennek a tévék, vagy teljesen elállítgatva. Tescóban pl. egy eladó se foglalkozik velük, agyonhasznált, kukába való scart csatlakozókat használnak.
    Én történetesen úgy vettem tévét, hogy szétnéztem egy üzletben egy szórólap hatására. Egy tavalyi modell tetszett meg belőle, az üzletben sem volt kifogásom ellene, csak az hogy sokkal többért adnák, mint a webshopokban. 3-4 hét fórumozás után egy másik és nagyobb tévét vettem meg online, és jól jártam vele. Az LB671V-t, és nem felhősödik, még bevilágítási hibák sincsenek. Szép képe van, a böngésző az elejétól kezdve jól működik, 3D-ben is jó stb. Hihetetlenül kevés áramot eszik, és a hangja is szépen szól.

    direwolf Vannak akik az egyszínű homogén háttérképeket nézegetik, míg a többiek tévéznek, meg filmeket néznek. ;) Másik márkáknál, pl.Sonyról is írták, hogy ilyen üres háttérnél felhős, de műsorok alatt nem.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák