Új hozzászólás Aktív témák

  • Stevenstyle

    senior tag

    válasz fecosrac #60514 üzenetére

    Szia!

    Bár én nem vagyok tulaj, de ha nem bánod leírom azért a véleményem.

    Véleményem szerint nincs olyan, hogy elég nagy Tv :) Persze létezik olyan, hogy a szoba méreteihez és a bútorokhoz képest túlságosan dominál egy nagy Tv (elnyomja a szobát), de ha a Tv nézést (és/vagy játékot) vesszük alapul minél nagyobb annál jobb a "mozi élmény" 2-3 m távolságra pedig szerintem jobb egy 55" mint a 49. Én 2,5 méterről nézek egy 50"-ost és bizony el kelne egy nagyobb, de ez ízlés (és pénztárca) kérdése. Ha a kisebbet veszed az első időszakban az is nagyon jó lesz, aztán 1-2 hónap miután megszoktad és azon fogsz gondolkozni, hogy mégis csak a nagyobbat kellett volna választani (mondjuk ez nagy valószínűséggel igaz lesz az 55"-ra is :D )

    A Tv input lag-ja egyes tesztek szerint 50-55 ms, máshol (hdtvtest szerint ami véleményem szerint relevánsabb) 60-66 ms körül van, game módban. Az, hogy ez mennyire zavaró az teljesen egyén függő. Szerintem, ha nem HC Gamer a gyerek akkor nem is feltétlenül fogja észrevenni a különbséget, de tény, hogy az abszolút optimálisnál ez az érték kicsit feljebb van. Ugyanilyen típust volt már fórumtárs aki direkt úgy vett, hogy főleg játékra és elégedett volt vele.

    Garancia kérdésében továbbra is az a fő tapasztalat, ami az összefoglalóban is benne van. Ha be regisztrálod a készüléket hívhatod az LG-t probléma esetén, nem szoktak problémázni.

    Egyre inkább az a valószínű, hogy nem teljes 2.0 update lesz (kvázi 2.0 light), ahogy az összefoglalóban is szerepel.

    Remélem tudtam én is valamelyest segíteni.

    Killerlaca: 90 fokban elforgatott koax csati nem megoldás? Az kapható szinte bármilyen hasonló beállítottságú üzletben. pl.: Conrad

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák