Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz proly01 #6317 üzenetére

    Proly01,
    megértjük, hogy indulatos vagy, de moderáld a hangnemet amiben írsz, mert ez a topik nem arról szól, hogy egymást becsméreljük, vagy káromkodási képességeinket villantsuk,hanem a LED TV tapasztalatokról :(

    Ahogy előttem is írták, a tömeggyártás hátránya a magasabb hibaszázalék.
    Sajnos az LG Marketingesei, túl jó munkát végeztek, ezért akkora volt az érdeklődés, és az igény a cinema 3D tv iránt, amire a gyártósorok nem voltak felkészülve.
    Mivel ott is emberek emberek dolgoznak hibáznak, átcsusszan néhány hibás panel.
    Pl, ha a boltban 1 kg húst kérsz, és 1,1 kg kerül a mérlegre, gondolom ott sem firkálod tele a panaszkönyvet miatta mindenféle szitkokkal, és átkokkal?!
    Összességében kommentjeidből is az jön ki, hogy minden esetben cserélték a készülékedet, ami azt jelenti hogy nem néznek hülyének!
    Képzeld a te kommented alapján alapján anno én is végigtesztetem (ha visszaolvasol láthatod, hogy találtam egy pixelhibát a bal felső részen).
    Együtt élek vele, azóta sincs több.
    Nem sírunk a felhősödés miatt, tudjuk hogy a technológiával jár.Helyette, élvzem azt a pluszt amit nyújt egy hagyományos tévével szemben. 5-10 éve még csak álmodoztunk a plazmáról, meg az LCD-ről, mert majd egy évi fizetésbe kerültek, és a BLack trinitron képcsöves TV messze jobb képet produkált.
    Kicsit státuszszimbólum a TV, mint 20 éve a mobil volt.
    Őszintén örülök, hogy megengedhettem magamnak egy ilyen készüléket, ha visszamehetnék az időben ugyanígy tennék, ugyanezt venném.
    Majd pár év mulva, amikor romlik a szemem, és kicsi lesz a 42" akkor megint veszek egy akkor újnak számító technkával telepakolt TV-t :DD
    De, ha ennyi negatív tapasztalod van a te típusoddal, akkor lehet tényleg el kell gondolkodni egy másik készüléken.

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák