Új hozzászólás Aktív témák

  • huncutka1029

    addikt

    válasz vidap #6799 üzenetére

    korábban én is leírtam, illusztráltam ezt a problémát nekem is lw5500 van.
    jó meglátás volt a STB scart, vagy HDMI bemeneten a digitális kábel tv, és a légin a Mindig TV, mert így nincs interferencia, és a TV is csak a légi antennára hangol.

    Sajna egy két lényegi adónál nejem kedvencei :Y story5 reflektor muzsika :Y volt néha interferencia. próbáltam zavarszűrővel, váltó kapcsolóval, de nejem folyton visított, hogy mennyit költök ilyen sz@-kra
    meguntam, úgyhogy antenna közösítő kiiktatva, PR telecomhoz bebattyogtam, és kértem tőlük egy conax modult kártyával.. kifizettem, és elkezdtem alkudozni velük.
    Delta csomag díja 5000 listaáron 60 csatornával. aláírtam náluk 1 év hűséget új ár 2800 ft/hó
    6 mb net 3600/hó telefon 600 ft/hó
    mellé megrendeltem a D123 digitális csomagot(még 55 csatorna) 4000 listaár helyett 2500 /hó + ingyen megkaptam a delta 60 csatornáját digitálisban( D-top, egy ezres lenne ha mást nem kérsz hozzá). +1100 ft a HD csomag
    szum: 10700 Ft/ hó
    most túlórázok ezerrel, de egy forrásból nézek, jó minőségben minden adót, és mivel új ügyfélként kezelnek, 3 hónapig csak a díjak felét kell fizetni 5350 Ft.
    Annyit észrevettem, hogy az automatikus csatornafrissítést érdemes kikapcsolni, mert előszeretettel átrendezik a csatornalistát. Ez mondjuk a UPC nél is divat volt.

    Így lemondhattam a tányéros tv-t olcsóbb nem lett, de ezért az árért minden egy bemeneten van
    megvárom a tavaszi HBO akciót, és akkor azt is beújítom.
    a gyerek szobájába meg nem veszek conax modult mert az 12900 Ft ba fájna, hanem bérelek egy STB -t havi 255 Ft ért. a hd box 1700 náluk, ha a gyerek HD adást akar, majd nézi a nappaliban.
    :DD
    tehát javaslom, aki teheti, inkább váltson csak digitálisra, kábelesre ha lehet, kivéve azok a mázlisták, akik valamelyik légi adó közelében vannak, nekik jó a mindig TV nálam sajna nagyon időjárásfüggő, pedig 80km a legközelebbi adó. Még a tányéros sem volt annyira érzékeny az időre, mint a mindig TV :(

    a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!

Új hozzászólás Aktív témák