Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    válasz máyköl #87292 üzenetére

    Tökéletes sajnos nincs.

    Az utolsó képeid alapján enyhe bevilágítások vannak egy--két helyen, ez nem kizáró ok a cserére, vagy hozzászoksz vagy nem, rajtad múlik. De mi ez az óriási különbség a most feltett és az először feltett képeid alapján? Mert ott azért olyan mintha zseblámpával világítanád a jobb szélét itt meg csak enyhe foltokat látni.
    De igazából cseréltesd ki, simán benne vagy az időben, MM elvileg rugalmas is, hozz egy másikat, veszteni nem vesztesz semmit vele. Sőt MM-ben még ki is bontják és ki is próbálhatod én úgy tudom ha kéred ezt.
    Szerintem ne agyald túl ezt a dolgot. Ha meg úgy érzed ez nem a te szériád akkor pedig úgyis visszaadják a pénzt, válassz mást.
    Nekem tökéletesen bevált pl az LG 49UJ7507 széria, most hozták pénteken, egyből beleszerettem. A local dimminget észre lehet venni mikor tök fekete háttéren amikor kikapcsol a háttérvilágítás csak az egér kurzor van akkor sávban követi, de amint visszajön, sehol egy bevilágítás se este se semmikor. Úgyhogy én ezen nem is parázok, ez nekem így tökéletesen megfelel, ezt pl tényleg nem lehetne orvosolni cserékkel ha 30 ugyanilyet hoznék is el.

Új hozzászólás Aktív témák