Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz huncutka1029 #9640 üzenetére

    Igen nekem is jobban bejön az LG csak azért linkeltem "nézegettem" a samsungot is mert a mostani sony-m 425W os és 30 ig lehet tekerni a hangerőt és kb 8 ason nézem a filmeket meg játszok szóval szerintem az 500W is bőven elég lenne plussz a samu javára szól a pro logic 2 ami az lg ben nincs és az 50.000 ft os ár a80.000 el szemben....
    Az lg bár 2 hdmi is van de én azzal igazából nem tudok mit kezdeni sajnos mivel a gépemen is 1 hdmi van és a ps en is csak 1 szóval nem tudom hová dugni a második hdmi t.

    Csak most lehet én vagyok nagyon sötét de nem értem hogy a tv optikai kimenetének mi köze van a ps3 hoz meg a pc hangjához? :U
    Szóval érted...most ez úgy néz ki hogy fogom bedugom a tv be az optikai egyik felét a házimoziba a másikat a tv meg össze van kötve HDMI vel a ps 3 al és?Ettől mitől szólalna meg a HÁZIMOZIN A PS 3 HANGJA?
    A ps 3 ban van egy menü ki tudod választani min jöjjön a hang ki lehet választani composit ot meg optikait meg HDMI t ha ki választom az optikait de a ps 3 optikai kimenetében nincs semmi akkor mitől szólna a házimozin?Ha hdmi it választom ki akkor egyértelműen a tv n szólal meg mivel abban van a hdmi ,a composit meg ugye messze van a digitális jeltől.
    ezért nem értem..... :F

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák