Új hozzászólás Aktív témák

  • Roland76

    tag

    válasz Paserák Gőcs #9980 üzenetére

    (#9978) Watt25: Köszi szépen, ismertem igaz, de eddig nem használtam. Ettől függetlenül engem is piszkál miért vannak ott a betűk a számok alatt, gondolom nem véletlenül :D

    (#9980) Paserák Gőcs: a teljesség igénye nélkül:

    a) igen

    b) írták többen is, filmtől függ, de vannak csalódások, sajnos nem is kevés. Én nemrég a Hubble-t néztem meg, de 20 perc múlva szinte sírva kapcsoltam le. A demók nagyon ütnek - nem véletlenül és YT-n levehet pár gyöngyszemet találni. Valamint pár animációs filmet láttam, amik nagyon jó látványt adtak. (ez szubjektív)

    c) LINK

    d) -

    e) - (T-s modellt nem is biztos, hogy forgalmazzák itthon)

    f) Szerintem nincs rá esély, legalábbis eddig még nem hallottam és olvastam róla

    g) ebben nem vagyok autentikus, nekem is alig pár hete van LG-m. Első bekapcsoláskor frissítette magát, de hogy ez milyen rendszerességgel történik azt nyilván nem tudom megmondani.

    h) Most nem találom annak az oldalnak a linkjét, ahol ezt elemzik, de szinte minden évben ez a tendencia, hogy az új típusok árai magasról indulnak, majd nyár végéig folyamatosan csökken az áruk, utána egy hosszabb stagnálás, majd és a következő sorozat bevezetésénél érik el a mélypontot. Idén viszont lesz foci EB és olimpia is,a mi ezt kicsit megkavarhatja, de erről majd BloodRay biztos jobban tud nyilatkozni.

    ...

Új hozzászólás Aktív témák