Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz ViZion #17343 üzenetére

    Az a része van túllihegve, hogy lassan többet tud, mint a gugli/fb/MS összesen.

    Kerültem a közelükbe, 11.10ben fél évig használnom is kellett. Azonban, mint azt már korábban is sokszor kifejtettem, pont az a bajom vele, mint amiért anno kitalálták. Netbook. Na, ezen pont, hogy használhatatlanság határait súrolja. (Valaki esetleg használja netbookon, SSDvel?)
    Ettől függetlenül folyamatosan figyelem, hogy hol tart, mert számomra ígéretesnek tűnik, most is sok Unityben bent lévő szolgáltatást kell külön progival előhoznom Classic alatt (pl Gnome Do a Dash helyett, vagy Docky a dock helyett). Nagyvason persze ez problémamentes lehetne, de történelmi okokból ugyanaz a felület maradt meg mindkét helyen.
    Tehát, alapvetően nem óckodom tőle, még (már?) fullHDn sem, messze szebb, és használhatóbb számomra a Modern UInál, annyira a testreszabhatósága sem vágna gallyra, a global menu is megszokható (bár az talán nagyképernyőn rosszabb, mint a picin).
    Csak amíg az LTS vonalon maradok, addig a Unity újításai számomra elérhetetlenek, így csak nézegethetem, éles használatban azonban nem látom. Majd egy év múlva, 14.04-ben, talán. :)

    De ez csak a felület. Ez egy dolog, és elég nagynak érzem már magam ahhoz, hogy a saját ízlésem szerintit tegyek fel, azonban a rendszer alapjai, csomagkezelője stb tetszik. Illetve az a felhasználóbázis méret, ami csak itt van meg. És ez eredményezi azt, hogy előbb vagy utóbb, de kiváltságos lesz (ha még nem az) a gyártók között is.

    Természetesen, Te is elég nagy vagy ahhoz, hogy mást válassz magadnak, én csak arra szerettem volna rámutatni, hogy a Unity mellett is van élet.

    Tegnap még működött...

Új hozzászólás Aktív témák