Új hozzászólás Aktív témák

  • Vladi

    nagyúr

    válasz CPT.Pirk #22683 üzenetére

    Na akkor tisztázzuk. Red Hatnál van akkor fejlesztői apparátus, hogy csuklóból szekuriti pecselik neked még a 3-as firefoxot is. Meg is teszik. Mellesleg 24 van már az update tárolóban. Ne gondold, hogy enterprise osztályra (üzleti célra, 99.99999999 %-os rendelkezésre állás és biztonság mellett) ráengednek egy lukacsos böngészőt.

    A kernel megint nem probléma. Ott (RH) fejlesztik a kernel durvány 10-15%-át. A régi hosszan támogatottba meg backportolják az új drivereket. Lehet nem támogatja az aput október 6-án, de október 20-án már igen. Kb. Mindezt kiadás után még 7 évvel is.

    (#22684) 1 among many:

    Hehe. Az én feleségem is panaszkodik, hogy hazamegyünk, akkor engem kupac fasírt vár, őt meg kupac mosatlan. :DD

    Abban biztos lehetsz, hogy 15 percen belül nem lesz működő linuxod. Minimum a csomagkezelést meg kell értened, tanulnod. Nem vészes. 0,5-1 napos munkával már lehet géped, ami böngészik, meg szkájpol.

    Mondjuk pont a skype az ami problémás, mert ugye az ms nem töri össze magát, hogy de legyne linxura is mert kell! :DDD De fel lehet telepíteni. Annyi, hogy 2-3 (6-7) programot még kérni fog, hogy tegyél fel.

    (#22686) McSzaby:

    Nem nagyon értek veled egyet. Böngészéshez böngésző kell, desktophoz gui. Az esztétika meg legyen szubjektív. Nekem most lxde van. Tök elég. Úgyse azt bámulom, hanem a levelekt írom, meg az időjárást, meg ilyeneket.

    Mindennapi használatra meg tök jó a stabil program. jobb, mint a legfrissebb. Most videó nézéshez bármilyen mplayer megteszi.

    [ Szerkesztve ]

    Nem félünk! Nem félünk! Itthon vagyunk e földön. Nem félünk! Nem félünk! Ez nem maradhat börtön!

Új hozzászólás Aktív témák