Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz Frawly #21581 üzenetére

    Mindenesetre most simábban megy, de ez annak is köszönhető, hogy kevésbé erőltetem a saját megoldásaim

    No talán így tényleg lehet valami! :D Meg is nézem majd ezt a Gentoo topikot, no para, ott nem fogok bevauzni. :N Majd itt.

    Egyébként meg 5 éve nekem is minden gyorsabb volt, kevésbé volt bloat a Linux. Ez

    Ó a nagynénéd térgyekalácsát, mi a ragya tud blot lenni azon a kiherélt akármin, ami egy kernelnek a váza meg valami legnullább initrendszer? Mitől bloat már ez is?

    Egyébként meg ja, az Ubuntu is használ tömörítést, mind a kernelnél, initramfs-nél, csomagoknál, nem is azt mondtam, hogy nem, hanem ilyen ósdi gzip, bzip2, lzma-xz-t. És nem zstd-t, ahogy most én.

    Na b+, olvasd már el, mit írtam! 19.10 óta azt használja, ennyire idióta még én sem vagyok, hogy ne tudnám, hogy eddig is használt tömörítést. A Mint az lz4-re állt át ezelőtti verziónál, de Ubuntu meg talán akkor Debian is használja azt a zstd-t. Szerinted megálmodom? Olvastam koma! Már két éve nem mondtam ugyan, de a gyorsolvasásod szart se ér, ha nem értelmezed, amit más ír! FY

    Logikus, ha nem lassul úgy le, mint egy tényleges bloat DE-s rendszer, amúgy én meg tényleg szurkolok ám neked, piszkálódom, de nem rosszindulattal! Szóval hajrá koma! :K

    [ Szerkesztve ]

    eladó Samsung PM883 1,92TB SSD 50eft

Új hozzászólás Aktív témák