Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    válasz Frawly #21851 üzenetére

    Egy kicsit már továbbmentél, az említett példában üzenetküldésről volt szó, tehát nem faxbúk messzendzsereznek, meg emaileznek, hanem beszélnek a PT-jükhöz (personal terminal) és úgy küldik el az üzenetet.

    Én is jobban szeretem az írott szöveget, ilyen ph-s videóteszteket soha nem is néztem és nem is fogok. Ugyanez bármilyen másik techoldallal.

    Illetve nem tudom mióta használod a ph-t, azt vágom hogy hwsw-s vagy eredetileg, de régen, amikor még nem volt logout (2007 előtt) sokkal jobb volt a fórum a "klasszik topikokkal". Persze jó, hogy azóta van összefoglaló, és nem kell a basic infókért az első hsz-hez lapozni (nálam a legújabb hsz van legfelül), de amióta blogolnak, eleggé fregmentált lett a fórum.
    Írom ezt azért, mert oké, hogy megmaradt a közöttünk lévő txt alapú információcsere, de sokan fórumos kérdés helyett blogot nyitnak, és egy témának lesz (van) 1000 külön topik, ahelyett, hogy sokan egy témában csoportosulnának, és egy helyen meg lehetne találni sokkal több mindent, álá kereső. Szóval már ez sem olyan hatékony, ha normál infó kell.

    De persze a mindenféle wiki a neten is még szöveges + kép alapú, néha gif-ekkel, de alapvetően ott sem videókat kell nézegetni. Meg azért, ha beüt a háború, vagy akármi, az írott szöveg mindig jobban konzerválja az információt.

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák