Új hozzászólás Aktív témák

  • spammer

    veterán

    válasz bambano #5906 üzenetére

    Jó, de azóta eltelt 20+ év. :) Mondjuk szerverre nyilván Debian, meg desktopra is, ha nyugit akar az ember, csak működjön és kész. Fedora vonal nálam kimaradt, nem hoz lázba, bár a CentOs-t próbáltam volna múltkor VM-ben, 15 perc alatt sem végzett a Gnome-os GUI installer (jó rusnya), közben szétterhelte a gépet. Ennyi idő alatt más disztró már kész van. :))
    Amúgy a Debian is patch-csel csomagokat, és nem csak a szükségesekre gondolok, futottam már bele hulla felesleges menü átszabásba (pl. awesome wm csomagnál).

    Windows? Ma hozta egy rokonom a gépét, hogy tegyek rá valamit. Azt hittem a hajam tépem, kattintgatok össze-vissza, mint egy hülye, M$ oldaláról levadászom, ami kell, a kicsomagoló nem akarja kicsomagolni oda, ahova akarom (Program Files), Adminként futtatva mindjárt odarakta. WTF? Ez sima unzip, még csak telepíteni sem kellett. De ez hagyján, mert a progi cseszett működni, irány egy 3rd party program, az egyből működött. De komolyan, nagyokat sóhajtok már, amikor egy Windowsos gép elé kell leülnöm, pedig 20 évig használtam különféle Windowsokat. Ha belegondolok, hol tarthatnék ma linuxban, ha 20 éve használnám már... :(

    [ Szerkesztve ]

    „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."

Új hozzászólás Aktív témák