Új hozzászólás Aktív témák

  • Apollyon

    Korrektor

    Kicsit megkésve, de Bob ezen hsz-ére még reagálni szeretnék [link]

    "Most ezt mondod pont annak, aki azt szeretné hogy az emberek ne használjanak linuxot"

    Ezzel csak azért vagyok így, mert kb 95%-ban ami mainstreammé válik az ßz4r lesz. Elbutítják, leegyszerűsítik hogy random jöttment user is használni tudja/megvegye tetsszen neki, vagyis minél többen, hogy annál több pénz legyen. Persze a linux ingyen van, attól még árthatnak neki. Teleszórják gány melóval, kódokkal, és híg FOS$ lesz.

    Azzal önmagában nem lenne gond ha átállna a világ linuxra, inkább azzal amit ez hozna magával. Szerintem meg nem azt hogy egyre jobb és jobb lenne. A win pl. akármilyen rossz is volt régen, az ms mégis évről évre képes egyre jobban alulmúlnia magát.

    De az élet sok más területén is ez van. Pl. nekem fontos a sport, meg az egészség, de ez így leírva eléggé közhelyes, elcsépelt. Miért is? Mert ezt is annyira szétcsicskították, hogy átlagember szemében már nem jelent semmit. Szemét minőségű kaját adnak el "Fit" feliratokkal, megerőszakolván az egészet.

    Lejönnek a nyomik a konditerembe (nem a külsejük, hanem viselkedésük miatt nyomik) feszengeni, kettőt nyom a súlyba és már nézi magát a tükörben mennyire bedurrant. A személyi edzők a telefonjukat b4552ák (elnézést) ahelyett hogy az ügyfelükkel foglalkoznának, akik fizetnek érte óránként többezer forintot.
    A norbi egészségesnek mondott kajával próbálja rásózni a szerencsétlenekre a majdnem ugyanúgy szemét minőségű sertésnek sem adnám moslékot.
    Az IFBB ami korábban profi versenyeket rendezett, sok más között a "fitman" nevezetű röhejes kategóriában egyedül elindult öltönyös majommal erőszakolta meg ezt a sportot, tette ezzel a végére pontot. Nagyon trendy lett fittnek lenni, azaz mainstream lett, így ennek a dolognak is annyi.

    Na mindegy, ezt csak úgy ki akartam írni magamból :)

    [ Szerkesztve ]

    #1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.

Új hozzászólás Aktív témák