Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz Raggie #38798 üzenetére

    Ha van graphics/compute kapcsolód, akkor kapcsold át, de ha jól emlékszem, akkor csak 480-580 kártyáknál van? VEGAn pl nincs. Ethash alatt nem is hiányzik, megy rendesen.

    VEGA esetében a legjobb teljesitményt az hozza, ha a GPU frekit lehuzod 900-1000 MHzre, a feszültséget 800-900 mV közé állitod, HBM frekit meg minél magasabbra, viszont VEGA esetében a HBM feszt valójában nem állítod (Az mindig fix 1.356), viszont azzal az értékkel a GPU min feszt szabályozod, szal ha leteszed a GPU feszt 800 mVra, akkor a "HBM" feszt is tedd le 800mVra, különben nem fog lekapcsolni 800 mVra a GPU, hanem max arra megy le, ami a "HBM" feszként be van állitva.. Adrenalin driverrel engedi az 1200MHzet is, csak hűteni kell, hogy ne legyen vele gond. 60 fok és az alatt kell tartani. A Nano szintén HBMes, ha jól emlékszem, szal hasonlóan járnék el, GPU UC-UV HBM OC, és kitesztelni.

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák