Új hozzászólás Aktív témák

  • oleslie

    aktív tag

    Kis fejlemény a bérlettel kapcsolatban. ~20nm, 4 dugalj, 2 fázis, dugaljanként 16A-es kismegszakítókkal (ez van a kapcsolószekrényben), azt viszont még nem tudom, hogy milyen vezetékek vannak a falban (elbírnak e többet, vagy ezt a 16-ot sem = villanyásszal még nem tudtam beszélni). Ez elvileg 4x16 = ~62A összesen (a klímák elvileg nem az irodába menő vezetékekre vannak kötve, tehát nem azokat a kismegszakítókat terhelik)
    Igen, jól érti a kolléga, átalánydíjas a bérlemény (bár ennek ki kellett volna derülni a 25e bérlet + 45e üzemeltetés = 70e-ből, vagy ez csak nekem egyértelmű? na mind1 ...)
    Úgy emlékszem már írtam korábban : NINCS kitétel a szerződésben az áramfogyasztásra. Ennek értelmében ami a dróton/kismegszakítón átfér (vannak az épületben nagyobb fogyasztók is, szóval a 62A -el max. a középmezőnyben lennék), de ezt csak a jövő héten tudom pontosan kideríteni, mert szabin van az illetékes.
    Egyenlőre ennyit, ha lesz új információ, megírom.

    Ezek a paraméterek 20nm -re vonatkoznak, értelemszerűen nagyobb helyiség = magasabb bérleti díj = több dugalj = több elhelyezhető gép

    Egyszerű életet élek. Ami üres megtöltöm, ami tele van kiűritem

Új hozzászólás Aktív témák