Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Eagl3 #1370 üzenetére

    Több, mint egy évig dolgoztam egy válalaltnál, ahol több, mint 300 gépes irodai gépparrkot üzemeltettünk a kollégákkal mindenféle felépítésű és korú masinával. Nekem az volt a tapasztalatom, hogy a 70-100 fok között üzemelő, rosszul hűtött vagy passzív VGA-k halomban álltak a döglöttek akár 2-3 év után is, pedig irodai használatban mentek, semmi durva, míg a rendesen hűtött darabokon legfeljebb a ventit kellett rendbe rakni 5-6 év után. Maradjunk annyiban, hogy én se ma kezdtem... ;)

    Én leírtam az érveim, Te is, a vásárló pedig majd eldönti, mi tetszik neki. Ez a szép a fórumban. :R

    (#1373) Whysperer: Az a baj, hogy nem érted. ;] Marha egyszerűen megoldható, nem raksz bele elektrolit kondenzátort. Vannak nagyságrendekkel melegtűrőbb megoldások is a feladatra.

    (#1377) szasanyi: Az első pontoddal egyetértek, illetve tisztában vagyok vele. :R A második pontodra viszont csak azt tudom írni, hogy aki a fórumba eredményeket linkel, azt meg lehet vitatni, hozzá lehet szólni. Én így tettem, reagáltam posztokra. Sajnos ez egy ilyen dolog, linkeltem pár jó eredményt, aztán jött az a Vapor-X-es 280x eredmény, ami meg még annál is azért masszívan jobb, pedig olyat is vehettem volna, vagy 8000-el olcsóbban, hát pech. Viszont, aki már ezt olvasta, az tudja, melyik kari milyen. ;)

    (#1378) oliba: Pontosan így tapasztaltam én is. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák