Új hozzászólás Aktív témák

  • geckowize

    őstag

    válasz antihero0112 #17877 üzenetére

    Nekem a PowerColor TurboDuo R9 280X 3GB GDDR5 OC V2 kártyával a CoD: BO2-vel játszva, ha nincs limitálva az FPS, 120 felett (ezzel a kártyával kb annyi a minimum fps, úgyhogy mondhatni állandóan felette van) már zavaró mértékben hallom a coil whine-t, így le kellett korlátozzam 120 FPS-re, mert különben megőrültem ettől az igencsak kellemetlen hangtól.

    Ez az egy dolog az ami nem tetszik a kártyában, előző, Asus GTX760-DC2OC-2GD5 kártyám csak sokkal több FPS-nél cicergett, de akkor se ilyen hangosan és akkor is csak benchmarkolás közben.

    Megjegyzem, hogy Thermaltake Commander GS-III házamnak a VGA magasságában pont van egy rácsozott része az oldalán, tehát lehet, hogy ha zárt házam lenne, nem hallatszana, zavarna ennyire, de ezért biztos nem cserélek házat.

    Más:
    Valaki, aki GTA V-özik és R9 280X-e van, megosztaná milyen beállításokkal teszi ezt? Próbálom az Online-ban belőni, hogy smooth legyen, de elég nyögvenyelős úgy, hogy ha állítok valamit és elmentem, akkor újraindul az egész game, ami hosszú percekig tölt be megint...

Új hozzászólás Aktív témák