Új hozzászólás Aktív témák

  • jeffo

    tag

    válasz BigManus #10441 üzenetére

    Köszi a visszajelzéseket, de lehet, hogy félreértettétek, csak a NOD32 Antivirus az amit kikapcsolok a külső hdd-vel való másolgatások idejére, mellette fut a Comodo ingyenes tűzfal.

    Ha az ESET Smart Security lenne az amit teljesen kikapcsolnék, akkor jogos, hogy írjátok, hogy bemehet valami vírus a gépre, de ha a tűzfal marad, és csak az Antivirus program van kikapcsolva pár percre, persze mellette netre nem vagyok belépve, akkor is féljek, hogy lehet valami?

    Az Avast ingyenes változatán gondolkozom, valaki írta itt nemrégiben, hogy Comodo tűzfallal jó párosítás, ha a Sandbox és a Defense+ be van abban kapcsolva. Fizetős verzióra nincs most pénzem, talán nem is lesz soha, szóval vagy marad a NOD32 újságos kóddal, vagy valami ingyenesre váltok, csak félek, hogy esetleg az Avast ezen változata nem véd annyira a böngészésnél.

    Azért most beállítottam a Google DNS címeket, valaki linkelte nemrégiben a publikus DNS szervereket, hátha ez is biztonságosabbá teszi a netezést. Mondjuk a Comodo DNS szervere az nem vált be, előfordult hogy olyan oldalra is jelzett, ami amúgy rendben volt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák