Új hozzászólás Aktív témák

  • stingy2

    senior tag

    válasz Vegitaa #16151 üzenetére

    nekem hasonló konfigom van (csak i3 cpu), és némi kísérletezés után az MBAM Pro mellé a CIS-t raktam fel védelemnek. Főképp, mert a tűzfala nagyon jól konfigurálható.
    Online bankolok, warezolok, sőt még ritkán olyan oldalakra is tévedek, ami nem túl biztonságos, de évek óta semmilyen komolyabb rossz indulatú program sem jött be.
    szvsz a víruskergető csak egy része a védelemnek, önmagában attól, h akár a leg leg antivírus, is van a gépeden, még simán bármit összeszedhetsz.
    Nálam a komplex védelem így néz ki:
    1, Mbam pro
    2, CIS: pro-aktív mód, a fw, defense+ sandbox is egyénileg konfigurálva
    3, firefox: adblock+, noscript, wot, traffic light-és nem csak dísznek van ott,hanem ha piros, akkor nem megyek az oldalra:) ha gázos oldalakra megyek, átállítom privát böngészésre
    4,netezés (meg minden egyéb, amihez nem kell r.gazda fiók) felhasználói fiókból megy
    5, UAC maxra húzva, dep bekapcsolva
    6 torrentnél bekapcsolom a PeerBlock-ot, ami kb 2,5 milliárd ip-t kiszűr:) ezen kívül kikapcsoltam a DHT-t, azóta nem keresnek mindenféle védelmi minisztériumból, meg a tunéziai idegenforgalmi hivatal is békén hagy:)- ezeket a Peerblock listájából láttam, hogy szerettek volna csatlakozni a géphez)

    Legfontosabb védelmi vonal pedig az user, aki simán ingorálhatja az előbbi összes védelmet egy-két kattintással, és utána jön a csodálkozás:)

    [ Szerkesztve ]

    INTJ

Új hozzászólás Aktív témák