Új hozzászólás Aktív témák

  • Stephan89

    aktív tag

    válasz Szellem. #16964 üzenetére

    Bocs már, lehet én vagyok hülye angolból, de a Symantec közleménye, amelyre hivatkoznak is a cikkben: [link] szerintem erősen félre lett értelmezve.

    A Symantec közleményében ezt írják:
    "Advanced attacks like the ones the New York Times described in the following article, (http://nyti.ms/TZtr5z), underscore how important it is for companies, countries and consumers to make sure they are using the full capability of security solutions. The advanced capabilities in our endpoint offerings, including our unique reputation-based technology and behavior-based blocking, specifically target sophisticated attacks. Turning on only the signature-based anti-virus components of endpoint solutions alone are not enough in a world that is changing daily from attacks and threats. We encourage customers to be very aggressive in deploying solutions that offer a combined approach to security. Anti-virus software alone is not enough."

    A magyar cikkben valamiért csak az utolsó három mondat lett leírva, ami önmagában nagyon félrevezető! Talán le kellett volna fordítani az egész közleményt, annyira nem hosszú, nem tudom, miért nem tették meg? :F Mert az pont arról szól, hogy a Symantec megoldása reputáció-alapú védelmet és viselkedéselemzőt is tartalmaz, pont az ilyen esetek kivédésére. Csak adatbázis alapú védelmet használni már nem elegendő.

    Nekem ebből egyáltalán nem az jön le, ami a magyar cikk konklúziója!

    Üdv.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák