Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz LonGleY #19184 üzenetére

    Ez egyáltalán nem ilyen egyszerű kérdés.

    Nem azért nyúlnak hozzá a felületükhöz, hogy csilivili legyen, hanem azért, mert azt szeretnék, ha több felhasználójuk lenne, milyen meglepő, és többek között ehhez az kell, hogy ne legyen annyira szakértő íze és az általános felhasználói igényeket jobban kielégítse. Nekem sem tetszik különösebben, de ez van, meg lehet szokni, annyira azért nem rossz és nem kezelhetetlen, csak másként kell használni.
    Tehát hozzá kell nyúlniuk és nem azért nem tökéletes, mert nem értenek hozzá, hanem azért, mert túl sok változás van a hatosban, amik nem lettek mindenféle konfigon, szoftveres környezetben letesztelve. Az életben, sokmillió felhasználó mellett jönnek elő a bugok, hibák, amiket javítanak, orvosolnak.
    Nézheted a külföldi fórumokat, vagy akár a sajátjukat, a júzerek alapvetően nem panaszkodnak a felület sebességére, ennél vannak kicsit nagyobb problémák is, azaz prioritás van, a felület sebességének csiszolgatása nem a legfontosabb, azaz nem azon javítanak legelőször.
    Lehet, hogy nem emlékszel rá, de az ötös sorozat sokkal nagyobb gebaszokat tartalmazott és nagyon hosszú idő kellett ahhoz, hogy végül stabillá, megbízhatóvá és valóban gyorssá vált, szinte csak az életciklusának végén jutott el ebbe az állapotba.

    Tehát, lehet a sebességen lovagolni, de ez keveseket érint és vannak ennél nagyobb problémák is

    dbius
    Mindenki elmondhatja a véleményét, semmit sem kell a szőnyeg alá seperni, erről szó sem volt.
    A kolléga finoman cizellált véleményalkotási módja miatt szóltam csak, hiszen ez egy szakmai topik, elvileg.

    [ Szerkesztve ]

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák