Új hozzászólás Aktív témák

  • guftabi96

    addikt

    Sziasztok!
    Gyors segítségre lenne szükségem.
    Így kezdődött az egész: Kb egy héttel ezelőtt egy váratlan pillanatban az Avast elkezdett mindent karanténba rakni, közben ugye folyamatosan riasztott.
    Gondoltam, hát ennek mi baja van, hogy még a saját telepítőjét is karanténba vágja. Letöröltem az Avastot és felraktam az AVG-t. Na ez ugyan ezt folytatta. Akkor újratelepítettem a gépet. Tegnap délután megint gondolt egyet és szépen sorban elkezdett mindent a karanténba tenni az AVG.
    Próbáltam már kiírtani Malwarebytes Anti-Malware programmal eltávolítani, talált is valamit, azt ki is töröltettem vele, de ugyanúgy folytatja a karanténba rakást az avg. Már alig van program amit tudok használni, mert szinte mindent karanténba vágott.
    Lassulás, újraindulás nincsen. Böngészőbe megjelent az én régi haverom: Delta Search és a Delta Toolbar.
    Ha valami tanácsot tudtok adni, hogy hogy irtsam ki ezt a valamit megköszönöm.
    Hozzáteszem szoktam warezolni, nem tagadom nincs pénzem megvenni a játékokat, programokat.
    Ami most warez cucc van a gépen:
    Total Commander, Winrar, Van egy olyan érzésem, hogy a kettő közül valamelyik okozhatta, mert csak ez az a két program(ugyan ezek voltak letöltve) ami rajta volt a gépen amikor egy hete elkezdődött ez az egész, csak akkor rengeteg adat volt, így nem nagyon tudtam leszűkíteni a listát, hogy akkor most mi is okozhatta.
    Remélem emiatt a warezos téma miatt, még fogtok segíteni és nem úgy tekintetek erre a bejegyzésre, mint valami ''szájberszemétre''

    #KeepFightingMichael

Új hozzászólás Aktív témák