Új hozzászólás Aktív témák

  • micafighter

    nagyúr

    lejárt sajnos az idő a szerkesztésre amíg gépeltem.

    azthiszem megtaláltam hogy lehet 6.2es verzióban megoldani. bár elég logikátlannak tartom hogy így kell csinálni, persze lehet van ennél egyszerübb módszer is.

    Tehát: Defense+ / Hips szabályokon belül ha létre akarok hozni egy kivételt, akkor vagy előre meghatározott fájlcsoportokat lehet hozzáadni (pl: exe fájlok, összes alkalmazás, ideiglenes fájlok, comodo mappa/fájlok stb) ezek elöre meghatározott fájlcsoportok, és ezekhez lehet szabályokat beállítani, ami szuper, de pl a bitdefender mappáját sehogy sem tudtam hozzáadni. viszont a comodo saját fájlai természetesen elöre hozzá van(nak) adva a kivételekhez. le lehet nyitni, hogy felsorolja pontosan milyen fájlok vannak hozzáadva a comodo internet security nevezetü csoporthoz. abbol kijelöltem az egyik elemet, rámentem hogy szerkesztés, és felugrott egy ablak hogy az elem szerkesztéséhez a "csoportok" fület kell megnyitni. leokéztam és feljött a csoportok fül ahol létrehozhattam magamnak egy tetszőleges csoprtot, (mint pl az exe fájlok csoportja, összes alkalmazés,ideiglenes fájlok, comodo mappa/fájlok stb) aminek majd szabályt tudok beállítani . Létrehoztam egy új csoportot, és hozzáadtam a csoporthoz a Bitdefender mappáját.

    szóval sikerült véletlenül ráakadnom hogyan tudok létrehozni egy tetszőleges csoportot (például egy mappának) amit használhatok a kivételek hozzáadásánál.

    3 helyet találtam ahol kivételhez tudom adni a virusirtot: 1) defense+ / hips szabályok, 2) defense+ / viselkedés blokkoló/ mellőzöttek 3) tűzfal / alkalmazás szabályok.

    egy szaki megerösitene hogy ez a 3 kell, vagy valahol még kivetelhez kéne adni a virusirtot?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák