Új hozzászólás Aktív témák

  • justaview

    őstag

    válasz d3zs0 #35943 üzenetére

    Mégis rosszul fogalmaztam. :R

    1. Nem tiltott meg semmit a bíróság, ezért nincsen ilyen link. Ezt itt kifejtettem az "A válasz az 1-es... " és a "MS ezt nagyon jól tudja! " kezdetű bekezdésekben.

    2. Nem a 70%-on van a lényeg, hanem azon, hogy ha nem a grafikon alján kullogna, hanem csinálna egy pl. 95%os AV-t, bele a windows-ba a mai defender helyére, az kiverné a biztosítékot az AV-s cégek között, és antitrust per lenne a vége, mielőtt kettőt pislantana az MS vezetése. Ezt írtam le korábban.

    Amennyiben MS-nek sikerülne egy olyan oprendszert megírni, amely alapra nem lenne olyan, mint az ementáli sajt, azzal segíthetné legjobban a felhasználókat. Ha azonban azzal akarná megoldani ezt, hogy javít a Defenderen, akkor az = a fenti 2-es ponttal.

    MS félelmét egyébként jól mutatja, hogy saját maga javasolja mindenkinek, hogy 3. gyártó AV-jét használják a windows-hoz.

    Egyébként pedig a Trend micro korábbi reakciója meg azt mutatja jól, hogy MS félelme nem alaptalan, csak szerencséjére most még kiröhögték a security essentials-t.

    Azt már csak műsoron kívül jegyzem meg, ha Te leírsz valamit egy adott helyzetről, a szememben nem leszel hitelesebb, ha ide linkelsz oldalakat, amit megint csak írt valaki, ami (a Te szavaiddal élve) ugyanúgy egy "agyalmány". De ez nyilván az én meglátásom.

    A "Trust Me, I'm Lying" című könyv szerzője mondta egyszer egy interjú során, hogy attól, hogy valamit 20 különböző médiában (vagy internet oldalon) is olvasol, nem lesz nagyobb a valószínűsége, hogy igaz a tartalma. Érdemes elolvasni (és ezt most nem gúnyból, hanem tényleg jó szívvel ajánlom!).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák