Új hozzászólás Aktív témák

  • tPedro_

    őstag

    Sziasztok!

    A Malwarebytes antivirus fut a gepemen mar egy ideje, ezen kivul pedig utorrentet is hasznalok. A virusirto rendszeresen frissitve van, az utorrent pedig mar evek ota ugyanaz a verzio.

    Tegnap reggel vettem eszre, hogy nem tudok uj torrentet hozzaadni. Ujrainditani mar nem tudtam, mert idokozben a virusirto karantenba helyezte, idopont szerint az ejszaka kozepen (vegig ment a gep).
    A logban ***.dropper.70 szerepelt (pontosan nem emlekszem, majd megnezem ha hazaertem)

    Ezek utan ujratelepitettem az utorrentet, a telepitesnel nem jelzett a virusirto, de elso inditasnal megint karanten. Leszedtem ujra 2 helyrol is, ujratelepitettem, de ugyanaz tortent. Vegul egy 3. helyrol leszedve inditas utan nem jelzett a virusirto, tudtam hasznalni.

    Este munka utan, mikor ismet leultem a gep ele (az utorrent automatikusan indult a windows-zal, gond nelkul), uj torrent hozzaada megint nem siekrult, ismet karantenba kerult az utorrent.

    Talalkozott valaki hasonloval? Teves riasztas lenne? Vagy lehetseges, hogy a torrent fajlal (pontosabban magnet linket hasznalok) egyutt jon le a virus es a torrent hozzaadasakor fertozodik meg az utorrent.exe?

    Koszi elore is.

Új hozzászólás Aktív témák